Selecteer een pagina

#17 Over mijn boek

Stan van Kesteren

mei 16, 2022

Goedemorgen,

The best work has been done in solitude (het beste werk werd gedaan in afzondering), schreef Thomas Edison in 1925. Afgelopen week nam ik dat advies ter harte.

Ik had een week vrij van werk en bracht 3 dagen door in Klooster Nieuw Sion, verscholen in de bossen van Diepenveen. Daar had ik een kamer gehuurd, de Alphakluis. Een eenvoudig, sober appartement, grenzend aan een kleine weide waar kippen rondscharrelden en puttertjes baltsten.

Daar werkte ik aan mijn boek. Ik schreef een hoofdstuk over energiemanagement. Verwerkte eerdere stukken uit deze nieuwsbrief in mijn manuscript. En zocht in wetenschappelijke literatuur en eerder verschenen boeken over slechthorendheid naar feiten en verhalen voor mijn boek.

De boeken die ik meenam naar Nieuw Sion

Ook pakte ik de uitgeschreven teksten van eerder afgenomen interviews er nog eens bij. Al voor corona sprak ik met inspirerende slechthorenden om erachter te komen hoe zij de uitdagingen van het werken in een horende omgeving aanpakken. Geloof me: daar zitten mooie verhalen tussen. Ik schrijf ze op in mijn boek en zal er ook een aantal delen in deze nieuwsbrief.

Ken jij mensen die ik zeker moet spreken? Laat het me weten door te reageren op deze e-mail. De komende maanden zal ik, naast verhalen, tips en trucs, via deze nieuwsbrief updates geven over mijn boek. Stay tuned.

Fijne werkweek!

Stan

Meer nieuwsbrieven

#51 Vertel ik het wel of vertel ik het niet?

#51 Vertel ik het wel of vertel ik het niet?

Lange tijd verborg ik mijn slechthorendheid. Ik liet mijn haar groeien, zodat mijn hoortoestellen onzichtbaar waren. Waarom? Schaamte speelde een belangrijke rol. Ik was bang dat mensen anders naar me zouden kijken. Misschien herken je dit. Inmiddels weet ik dat de...

Lees meer