#65 Vakantie, interviews en een nieuwe baan

Stan van Kesteren

juni 26, 2023

Genieten jullie ook zo van het mooie zomerweer? Ik was twee weken op vakantie in de Moezel, een prachtig gebied in Duitsland. Heerlijk genoten van mooie plaatsjes, curryworst, flamkuchen, zwarte roodstaarten (vogelsoort), rode wouwen (ook een vogelsoort), wijn, SUPen, fietsen en wandelen. Eenmaal terug was er ook nog genoeg leuks te doen (en te lezen: Daar waar de rivierkreeften zingen).

Dus zit ik deze editie van de nieuwsbrief op zondagavond om 21.30 uur te typen. Ik heb nog genoeg mooie verhalen in petto, maar helaas nog niet af. Wat er komt? Ik heb een officier van justitie en een filmmaker geïnterviewd. Ik heb binnenkort een interview met een ondernemer die mij persoonlijk heeft geïnspireerd. En ik werk aan een verhaal over dove en slechthorende sporters.

 

Daar zul je nog even op moeten wachten. Ondertussen kun je al wel inspiratie vinden en ervaringen uitwisselen in de Succesvol slechthorend Community, speciaal voor lezers van deze nieuwsbrief. Je vindt de link onderaan de nieuwsbrief. Ik zag dat er afgelopen week al veel gepost is, onder andere over lezen van audiogram, over solo-apparatuur, schrijftolken, automatische ondertiteling en ervaringen in diverse beroepen. Je bent van harte welkom!

 

De komende week vier ik nog even vakantie, daarna start ik in een nieuwe baan. Jawel, transfernieuws: ik ga als communicatieadviseur aan de slag bij Ieder(in), het landelijke netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Zij doen belangrijk werk als belangenbehartigers – check bijvoorbeeld dit NOS-bericht over ondertiteling.

 

Heel veel zin om daar te starten! En voor nu ga ik nog even genieten van de vakantie.

Fijne werkweek (of fijne vakantie, voor de geluksvogels)!

Meer nieuwsbrieven

#68 Werken als officier van justitie

#68 Werken als officier van justitie

Vandaag deel ik een verhaal dat ik al een paar maanden geleden beloofde, over een officier van justitie. Ik vond dit een van de meest bijzondere nieuwsbriefverhalen om te schrijven, in een voor mij totaal onbekende setting… Ik zit in de rechtszaal, achter de officier...

Lees meer
#67 Vijf boekentips voor de zomer

#67 Vijf boekentips voor de zomer

In deze blog deel ik  boekentips voor deze zomer – voor in de tuin, op het balkon of op het strand. De hoofdpersonages zijn doof of slechthorend, dus je zal jezelf er waarschijnlijk (een beetje of veel) in herkennen. 1. Kolja – Arthur Japin De volgorde van deze lijst...

Lees meer
#66 Met een opgeruimd hoofd de zomer in

#66 Met een opgeruimd hoofd de zomer in

Ik had vakantie en besloot de schuur eens op te ruimen. Tijd om wat orde in de chaos te scheppen. Ik pakte alle spullen uit de stellingkasten en sorteerde ze op het gras in de tuin: de schaatsen bij hobby & vrije tijd, de hamers bij het klusgereedschap,...

Lees meer