Selecteer een pagina

#9 Interview: het verhaal achter Succesvol Slechthorend

Stan van Kesteren

februari 28, 2022

Goedemorgen,

Onlangs werd ik geïnterviewd voor de podcast Ferry op bezoek. Ik vertelde onder andere over wat mij drijft om de nieuwsbrief Succesvol Slechthorend te schrijven.

Ik werkte in 2018 met Ferry Molenaar samen bij KRO-NCRV om een pilot voor een tv-programma te maken. Enkele weken geleden kreeg ik een appje van hem, waarin hij mij vroeg of hij mij mocht interviewen voor zijn podcast Ferry op bezoek.

Drijfveren
En zo geschiedde. Ik nodigde hem uit om bij mij thuis te komen, en we hadden een mooi gesprek over de hindernissen die je soms tegenkomt als je een beperking hebt. We spraken ook over hoe je jouw ervaringen in kan zetten om anderen te helpen, zoals ik ooit ontdekte bij SH-Jong en wat ik ook met deze nieuwsbrief hoop te doen. Daarnaast vertel ik meer over mijn drijfveren achter de nieuwsbrief Succesvol Slechthorend en het boek dat ik schrijf.

Luister de podcast hier (via de website van Ferry Molenaar):

Transcript van de podcast
Liever lezen? Ferry maakte een transcript van ons gesprek.
Download het hieronder:

Transcript Ferry op bezoek – interview Stan (PDF)
Klik om het transcript te downloaden.
podcastcreator.nlDeel

 

Wat vind jij van Succesvol Slechthorend?
Dit is alweer mijn 9e nieuwsbrief. Ik ben ontzettend benieuwd wat jij van mijn nieuwsbrieven tot nu toe vindt. Wat vond je het mooiste verhaal? Wat zou je graag nog willen lezen? Je kunt het me laten weten door deze mail te beantwoorden. Zo kan ik Succesvol Slechthorend hopelijk nog mooier maken!

Groetjes,

Stan

Meer nieuwsbrieven

#51 Vertel ik het wel of vertel ik het niet?

#51 Vertel ik het wel of vertel ik het niet?

Lange tijd verborg ik mijn slechthorendheid. Ik liet mijn haar groeien, zodat mijn hoortoestellen onzichtbaar waren. Waarom? Schaamte speelde een belangrijke rol. Ik was bang dat mensen anders naar me zouden kijken. Misschien herken je dit. Inmiddels weet ik dat de...

Lees meer