Over Stan

Stan van Kesteren is communicatieadviseur en schrijver van de nieuwsbrief Succesvol slechthorend. In zijn artikelen deelt hij zijn tips én die van andere slechthorenden.

Stan van Kesteren

Auteur Succesvol slechthorend

Als ervaringsdeskundige, voormalig inclusieadviseur en oud-voorzitter van SH-Jong (organisatie voor slechthorende jongeren) heeft Stan kennis over wat er nodig is voor slechthorenden om volwaardig mee te kunnen doen op de werkvloer. Voor Succesvol Slechthorend doet hij onderzoek naar succesfactoren en interviewt hij slechthorenden over hun loopbaan. 

In 2016 voltooide Stan de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. In datzelfde jaar publiceerde hij de korte documentaire Slechthorend. Nou en?! Na zijn studie werkte hij als freelance tekstschrijver, projectcoördinator diversiteit & inclusie en communicatieadviseur.

In de media

Artikel in Hoormij Magazine

Stan werd geïnterviewd door Hoormij Magazine over zijn nieuwsbrief. “Mijn missie is dat slechthorenden dezelfde kansen hebben op de arbeidsmarkt als ieder ander. Inclusief de juiste vaardigheden, hulpmiddelen en ondersteuning om het beste uit zichzelf te halen.” Lees het artikel.

Interview in podcast ‘Bezoek van Ferry’

Liever lezen? Download het transcript.

Documentaire ‘Succesvol Slechthorend’

Slechthorend. Nou en?! from Direct Yourself on Vimeo.